Wonen in Heeze


Een groene oase omringd door bossen, heide en vennen.

Ligging

Deze nieuwbouwlocatie vind je aan de zuidzijde van Heeze en kun je makkelijk bereiken via de nieuwe Randweg. Zuidelijk grenst de wijk aan agrarisch gebied, maar uitgestrekte bossen en heidevlaktes zoals de Strabrechtseheide, Hubertusbossen, Groote Heide en Valkenhorst kenmerken de mooie omgeving van Heeze. Talloze fiets- en wandelnetwerken ontsluiten deze prachtige natuurgebieden.

Bereikbaarheid

Uitvalswegen en voorzieningen in dorp en omgeving zijn uitstekend bereikbaar. Zowel de A2 als de A67 bereik je in minder dan 10 minuten rijden. Reis je met het openbaar vervoer? Dan is Heeze een fijn dorp om te wonen, met een eigen treinstation op 2 kilometer van de locatie en bushalte op ongeveer 300 meter van je toekomstige woning.

Werken in Eindhoven, wonen in Heeze? Je bent niet de enige. De bruisende lichtstad ligt om de hoek. Mooie fietsroutes, deels door de omliggende natuurgebieden, verbinden Natuurrijk met de High Tech Campus, ASML en het centrum van Eindhoven. Uiteraard kun je deze plekken ook snel met de trein of auto bereiken.

Voorzieningen

Heeze is een gezellig dorp met veel goede voorzieningen. De winkels liggen op nog geen 2 kilometer van de locatie. Verder vind je er diverse basisscholen, heerlijke eetgelegenheden en heeft het dorp een rijk verenigingsleven.

De perfecte combinatie


Natuurrijk Heeze is de perfecte combinatie van landelijk wonen, dorpse gezelligheid en stedelijke comfort.

Interesse in ons aanbod?