EEN PROJECT VAN

Omringd door natuur

en grenzend aan de stad

De nieuwbouwlocatie ligt aan de zuidzijde van Heeze, goed ontsloten via de nieuwe Randweg. Aan de zuidzijde grenst de locatie aan agrarisch gebied, maar uitgestrekte bos- en heidegebieden zoals de Strabrechtseheide, Herbertusbossen, Groote Heide en Valkenhorst kenmerken de omgeving van Heeze. De uitgebreid en fraaie fiets- en wandelnetwerken ontsluiten de natuurgebieden.

Uitvalswegen en voorzieningen in dorp en regio zijn uitstekend bereikbaar. Zowel de A2 als de A67 liggen op minder dan 10 minuten rijden.

Reist u met het openbaar vervoer? Dan is Heeze een prima dorp om te wonen, met een eigen treinstation op 2 km van de locatie en bushalte op circa 300 m van uw toekomstige woning.

Met de trein ligt Eindhoven om de hoek. Maar ook met de auto of fiets is de stad uitstekend te bereiken. Mooie fietsroutes, deels door de omliggende natuurgebieden verbinden de nieuwbouwlocatie met de High Tech Campus, ASML en het centrum van Eindhoven. Deze bestemmingen zijn natuurlijk ook gemakkelijk met de auto te bereiken. Het centrum van Eindhoven ligt op minder dan 15 km rijden.

Heeze is een gezellig dorp met een prima voorzieningenniveau. De winkels liggen op nog geen 2 km van de locatie. Er zijn basisscholen, goede eetgelegenheden en het dorp heeft een rijk verenigingsleven.

Centrum
4 min
10 min
2 min
Station
7 min
17 min
6 min
Basischool
8 min
19 min
5 min
Bos
7 min
21 min
5 min
High Tech Campus Eindhoven
40 min
- min
15 min

Aanmeldformulier

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in De Bulders ? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken