Natuurrijk


Geïnspireerd en verbonden met de natuur.

Geeft energie

Onze woningen in Heeze geven letterlijk energie. In dit nieuwbouwproject besteedt projectontwikkelaar Ballast Nedam Development veel aandacht aan duurzaamheid. Zo zijn de meeste huizen energieneutraal en wekken sommige net zo veel energie op dan dat ze gebruiken. Deze groene stroom kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het opladen van je elektrische auto. Goed voor het milieu én prettig voor je portemonnee. Extra pluspunt: als je een energieneutrale woning koopt, heb je meer hypotheekruimte!

Duurzaam wonen en bewust leven.

Duurzaam wonen begint bij bewust leven. Dat hangt weer samen met verantwoorde keuzes maken. Bij Natuurrijk kijken we verder dan een laag energieverbruik. We houden rekening met circulariteit, natuurinclusiviteit en biodiversiteit. Zo verwerken we vogelnestkasten in de gevel in samenwerking met de Vogelbescherming. Een groene omgeving leidt namelijk tot gezonde en gelukkige mensen en dieren. Ontdek een uniek ecosysteem, gewoon in je achtertuin.

Natuurhuis: klaar voor een duurzame toekomst.

Binnen Natuurrijk gaan we zelfs nog een stapje verder en realiseren we 8 woningen met een volledig positieve klimaatimpact. Onze Natuurhuizen zijn gebouwd van natuurlijke, hergroeibare materialen, ook wel ‘biobased materialen’ genoemd. Dit zorgt voor een gezond binnenklimaat en is goed voor de planeet. In de materialen van een Natuurhuis is wel 90 ton CO2 opgeslagen. Het pure ontwerp van de woning staat rechtstreeks in verbinding met de natuur. De gevel en het dak zijn voor een groot deel bedekt met groen. Door vastgoed op deze manier te benaderen, kunnen we onze droom verwezenlijken. De droom van positieve impact. 

Leer hier meer over het Natuurhuis.

Duurzaam wonen


Duurzaam wonen met een positieve impact op je omgeving. Het kan bij Natuurrijk Heeze.

Interesse in ons aanbod?