EEN PROJECT VAN

'Natuurrijk' geeft energie

Ballast Nedam Development besteedt veel aandacht aan duurzaamheid bij deze woningontwikkeling. Onze woningen in Heeze geven letterlijk energie. Een groot deel van de woningen wordt namelijk energieleverend. Deze extra elektrische energie kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het opladen van uw elektrische auto.

Duurzaamheid gaat veel verder dan de lage energierekening. Bij onze woningen in de Bulders houden we rekening met circulariteit, natuurinclusiviteit en biodiversiteit. Het is bewezen, dat een groene omgeving leidt tot gezonde en gelukkige mensen en dieren.

Binnen Natuurrijk gaan we zelfs nog een stapje verder en bouwen we 8 woningen met een volledig positieve klimaatimpact. Onze Natuurhuizen zijn gebouwd van natuurlijke, hergroeibare materialen, ook wel ‘biobased materialen’ genoemd. Dit zorgt voor een gezond binnenklimaat en is goed voor de planeet. In een Natuurhuis wordt wel 90 ton CO2 opgeslagen. Het ontwerp van de woning zoekt de verbinding met de natuur op. De gevel en het dak zijn voor een groot deel bedekt met groen. Om op deze manier vastgoed te benaderen, kunnen we een droom verwezenlijken. De droom van positieve impact.

Aanmeldformulier

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in De Bulders ? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken