Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.


Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan goed met hulp van onze deskundige specialisten. De deskundige kopersbegeleiding van Ballast Nedam Zuid verzorgd dit proces voor de woningtypes hoekwoning (type K) en rijwoning (type L). De kopersbegeleiding van de overige woningen wordt verzorgd door Homestudios. Hieronder alvast meer informatie over de specialisten van Homestudios, het handige online platform en het unieke experience center.

Bekijk de kopersopties online


Alle meerwerkmogelijkheden voor jouw favoriete bouwnummers bekijk je online op Mijn Homestudios. Van extra lichtpunten en data-aansluitingen tot een uitbouw en mogelijkheden om het interieur van je nieuwe woning te laten afwerken.

Maak één of meerdere woonontwerpen om inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden. Dit helpt je om een gefundeerde keuze te maken voor de woning die het beste bij jou past. Bovendien krijg je zo een goed beeld van het bijbehorende kostenplaatje.

Wanneer Mijn Homestudios voor jouw project beschikbaar is, vind je hieronder een link om een Homestudios account aan te maken.

Bezoek het Homestudios experience center


Nadat je het koopcontract hebt getekend, neemt Homestudios contact met je op. Je krijgt toegang tot een interactieve online omgeving voor kopers én je ontvangt een uitnodiging voor je bezoek aan het Homestudios experience center. Hier vind je – in één sfeervolle ruimte – alle kennis en inspiratie op het gebied van wonen.

Met een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio, brengt een bezoek aan het Homestudios experience center je een stap dichter bij je nieuwe thuis.

Jouw persoonlijke woonadviseur en andere specialisten helpen je bij het maken van keuzes uit de beschikbare mogelijkheden voor jouw woning. Met de juiste expert op het juiste moment, ben je verzekerd van het beste advies.

Jouw ideale keuken


De ideale keuken is voor iedereen anders. Wat een keuken in huis moet hebben, hangt af van flink wat variabelen. De samenstelling van je gezin bijvoorbeeld. Maar ook de vraag of je graag uitgebreid kookt of het liefst een snelle maaltijd op tafel zet. In het Homestudios experience center heb je straks alle vrijheid om een keuken naar jouw wensen, woonstijl en budget samen te stellen. Bekijk alle kleuren, voel de materialen en ontdek welke keukenapparatuur straks het beste tot haar recht komt in jouw ideale keuken. Met al die kennis op zak maak je vervolgens – onder begeleiding van een keukenspecialist van Bruynzeel Keukens – persoonlijke keuzes voor de keuken die het beste bij jou past. Online, op Mijn Homestudios, vind je meer informatie over de mogelijkheden om de keuken in jouw nieuwe woning volledig op je wensen af te stemmen.

Over Bruynzeel Keukens

De keukenontwerpen van Bruynzeel zijn functioneel, betrouwbaar én mooi. Bij Bruynzeel staat genieten van een gebruiksvriendelijke keuken voorop. Onlangs vierde Bruynzeel Keukens haar 125-jarig jubileum. Met een schat aan (ontwerp)ervaring en een eigen fabriek in Nederland ben je bij Bruynzeel verzekerd van een slimme keuken.

Sanitair & tegelwerk


De badkamer en toiletruimte(s) vormen een belangrijk onderdeel van de woning. Bij Homestudios zijn er verschillende mogelijkheden om persoonlijke accenten aan te brengen in de sanitaire ruimte(s). Samen met de woonadviseur bespreek je welke opties er zijn voor jouw woning.

Voor het tegelwerk zijn er – los van eventuele bouwkundige opties – twee mogelijkheden:

1. Grotere tegels in basiskleuren
Ga voor een stijlvol samenspel van een wand- en vloertegel verkrijgbaar in twee verschillende formaatcombinaties. Je hebt de keuze uit de twee meest populaire tegelkleuren – een zwarte óf donkergrijze vloertegel – in combinatie met een witte wandtegel (mat of glanzend). Zo ben je verzekerd van een tijdloos afgewerkte badkamer en toiletruimte tegen een minimale investering.

2. Tegelcombinaties van Motto by Mosa
De tweede mogelijkheid is om een keuze te maken uit het ruime assortiment van het gerenommeerde tegelmerk Mosa. De ontwerpers van Mosa hebben voor de Motto by Mosa collectie dé perfecte tegelcombinaties samengesteld in verschillende stijlen (sferen) en voor verschillende budgetten.

shape

Een compleet overzicht van de mogelijkheden voor het tegelwerk vind je in onze Sanitair & tegelwerk brochure.

Sanitair & tegelwerk brochure

Sanitair assortiment:
In samenwerking met Ideal Standard, Duravit, Royal Douche en hansgrohe bieden we een divers en compleet assortiment aan sanitair. Van wastafelmeubel tot wandcloset en van kraan tot kolomkast; je kunt er zeker van zijn dat je in het Homestudios assortiment sanitair vindt dat past bij jouw wensen, woonstijl en budget. In onze sanitair & tegelwerk brochure vind je meer informatie.

shape

Interieurafwerking


Uniek aan Homestudios is de mogelijkheid om ook het interieur van je nieuwe huis volledig te laten afwerken. Wanden, vloeren, raamdecoratie en opbergruimte; er is een hoop te regelen. Onze ervaren interieurspecialisten helpen je om jouw stijl door te voeren in álle onderdelen van je interieur. Je hebt daarbij het hoogwaardige en veelzijdige Homestudios assortiment tot je beschikking. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat jij kunt kiezen uit een trendy en tijdloos aanbod van kleuren, materialen en dessins.

En als je kiest voor interieurafwerking bij Homestudios, hoef je jezelf ook geen zorgen te maken over het vinden van vakmensen.

shape