Binnenkort...


Natuurrijk gaat van start! Er worden in totaal 82 duurzame woningen gebouwd, waarvan de verkoop van de eerste 25 woningen binnenkort begint. Het plan kent een divers aanbod in meerdere prijsklassen. Voor elk type woning biedt Natuurrijk de momenteel bijzonder populaire combinatie van landelijk wonen, dorpse sfeer en stedelijk comfort. Wees er dus snel bij.

Natuurrijk: een rijkdom aan keuze


Het plan kent een rijk en divers aanbod, waaronder koopwoningen in diverse prijsklassen. Met de wisselende perceelgrootten en oriëntaties biedt Natuurrijk voor elk wat wils. Denk aan uitermate betaalbare woningen tot luxe villa’s die op een groot perceel worden gerealiseerd. Duurzaamheid staat bij al deze woningen voorop: de meeste woningen worden energieneutraal en sommige zelfs energieleverend opgeleverd. Bij Natuurrijk bouwen we samen met de natuur en niet erbovenop. Vogelnestkasten zijn in de gevel geïntegreerd en de garages hebben groene daken. Centraal bij elke koopwoning in Natuurrijk staat de ligging te midden van de natuur. Wandel door de bossen, over uitgestrekte heidevelden en langs natuurlijke vennen. In Natuurrijk kan het allemaal.

Een woning midden in de natuur


Sommige kansen komen maar heel soms voorbij. In Heeze is het heerlijk wonen. Hier kun je wandelen door prachtige bossen, over uitgestrekte heidevelden en langs natuurlijke vennen. Toch ben je in bruisend Eindhoven in 20 minuten met de trein of auto.

shape
Meer weten?

Ontvang nu alle info


Wil je weten wanneer jij naar je energieneutrale woning zou kunnen verhuizen? Ben je benieuwd naar de verkooptekeningen en de optietekeningen?

Neem contact op met van Santvoort Makelaars.

nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl 040 269 2530

shape