Aanbod Natuurrijk


Natuurrijk wordt een duurzame en groene wijk. Het plan kent een divers aanbod in meerdere prijsklassen. Voor elk type woning biedt Natuurrijk de momenteel bijzonder populaire combinatie van landelijk wonen, dorpse sfeer en stedelijk comfort. Wees er dus snel bij.

Natuurhuis

De voor inschrijving (pre-sale) voor het Natuurhuis geopend (bouwnummer 75 t/m 82). Bij Het Natuurhuis realiseren we de duurzame droom van morgen, vandaag al. Kun jij het jezelf voorstellen: wonen in de duurzaamste rijwoning van Nederland, te midden van de rust en ruimte van Heeze, waar je alles hebt om goed te kunnen leven? Mooi, dan zijn we mogelijk op zoek naar jou. Door je in te schrijven voor de pre-sale, ben je als eerste op hoogte van de verkoop.

Natuurrijk fase 1

De verkoop Natuurrijk fase 1 is gestart. De meeste woningen zijn al vergeven. Een aantal royale tweekappers zijn nog beschikbaar, misschien zit jouw/jullie droomwoning er nog tussen! Neem contact op met de makelaar over de actuele beschikbaarheid. 

Natuurrijk: een rijkdom aan keuze


Het plan kent een rijk en divers aanbod, waaronder koopwoningen in diverse prijsklassen. Met de wisselende perceelgrootten en oriëntaties biedt Natuurrijk voor elk wat wils. Denk aan uitermate betaalbare woningen tot luxe villa’s die op een groot perceel worden gerealiseerd. Duurzaamheid staat bij al deze woningen voorop: de meeste woningen worden energieneutraal en sommige zelfs energieleverend opgeleverd. Bij Natuurrijk bouwen we samen met de natuur en niet erbovenop. Vogelnestkasten zijn in de gevel geïntegreerd en de garages hebben groene daken. Centraal bij elke koopwoning in Natuurrijk staat de ligging te midden van de natuur. Wandel door de bossen, over uitgestrekte heidevelden en langs natuurlijke vennen. In Natuurrijk kan het allemaal.

Een woning midden in de natuur


Sommige kansen komen maar heel soms voorbij. In Heeze is het heerlijk wonen. Hier kun je wandelen door prachtige bossen, over uitgestrekte heidevelden en langs natuurlijke vennen. Toch ben je in bruisend Eindhoven in 20 minuten met de trein of auto.

shape

Wil jij ook in Natuurhuis wonen?


De eerste acht Natuurhuizen verreizen in het karakteristieke Brabantse Heeze. Omringd door agrarische gebieden, bossen en heidevelden, ervaar je hier iedere dag het gevoel van het vrije leven. Tegelijk ligt de bruisende lichtstad Eindhoven om de hoek.

Deze huizen zijn ontworpen voor mens, dier en natuur. Een woning gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en stro. Een woning die meer energie opwekt dan het verbruikt (Nul-op-de-Meter + 10% extra). Waar je ook binnen de verbinding met de natuur voelt door het groene dak en de groene gevel. Hier leef je in een woning die voldoet aan alle comfort en kwaliteitseisen. Het Natuurhuis is een woning waar je herinneringen maakt, met je gezin maar ook met jouw gelijkgestemde buren.

Bij Het Natuurhuis realiseren we vandaag de duurzame droom van morgen. Kun je je het voorstellen: wonen in het meest duurzame rijtjeshuis van Nederland, te midden van de rust en ruimte van Heeze, waar je alles hebt om goed te leven? Geweldig, dan zijn we misschien op zoek naar jou: meld je nu aan!

Omdat Het Natuurhuis zo'n exclusief en uniek concept is waar het ultieme woongeluk van de bewoners centraal staat, besteden we extra aandacht aan de selectie van kopers. Daarom zoeken we bewoners die duurzaam en comfortabel willen leven. We willen samen een geweldige gemeenschap creëren. Hiervoor vragen we je om een motivatie bij je registratie te sturen. Laat ons weten waarom jij (met of zonder je partner of familie) in het meest duurzame rijtjeshuis van Nederland wilt wonen, waarom je bij dit unieke concept past, wat je kunt bijdragen aan je buurman en hoe jouw/jullie perfecte dag in je nieuwe thuis eruitziet.

Meer weten?

Ontvang nu alle info


Wil je weten wanneer jij naar je energieneutrale woning zou kunnen verhuizen? Ben je benieuwd naar de verkooptekeningen en de optietekeningen?

Neem contact op met van Santvoort Makelaars.

nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl 040 269 2530

shape